جراحی لوزه یا تانسیلکتومی چیست؟

جراحی لوزه فرایندی برای برداشت لوزه ها است. لوزه ها دو غده کوچک در پشت حلق هستند. این غدد میزبان گلبول های سفید خون بوده و بدین روش به مقابله با عفونت ها کمک می کنند.

با این حال، گاهی اوقات خود لوزه ها نیز به عفونت مبتلا می شوند. تانسیلیت (التهاب لوزه) یک عفونت لوزه ای است که می تواند سبب تورم لوزه ها و ایجاد گلو درد شود. بروز مکرر تانسیلیت یا التهاب لوزه می تواند دلیلی برای انجام جراحی برداشت لوزه باشد.

علائم دیگر تانسیلیت شامل تب، مشکل در بلع و تورم غدد اطراف گردن می شود. امکان دارد پزشک در هنگام معاینه، قرمز شدن گلو و وجود یک لایه سفید یا زرد رنگ را بر روی لوزه ها مشاهده کند.

گاهی اوقات، تورم به صورت خود به خود از بین می رود. در موارد دیگر امکان دارد به مصرف دارو های آنتی بیوتیک و انجام جراحی لوزه نیاز باشد. این جراحی می تواند با هدف درمان مشکلات تنفسی همچون خر و پف شدید و آپنه خواب انجام شود.

التهاب لوزه و نیاز به جراحی لوزه در میان کودکان نسبت به بزرگسالان شایع تر است. با این حال، افراد در هر سنی می توانند مشکلاتی را در ارتباط با لوزه های خود تجربه کرده و به انجام جراحی نیاز داشته باشند.

چه کسانی به جراحی لوزه یا تانسیلکتومی نیاز دارند؟

التهاب لوزه و نیاز به جراحی لوزه در میان کودکان نسبت به بزرگسالان شایع تر است. با این حال، افراد در هر سنی می توانند مشکلاتی را در ارتباط با لوزه های خود تجربه کرده و به انجام جراحی نیاز داشته باشند. یک بار ابتلا به التهاب لوزه به معنای نیاز به جراحی آن نیست. جراحی معمولا یک گزینه درمانی برای افرادی است که اغلب به دلیل التهاب لوزه یا گلودرد استرپتوکوکی بیمار هستند.

یک بار ابتلا به التهاب لوزه به معنای نیاز به جراحی آن نیست. جراحی معمولا یک گزینه درمانی برای افرادی است که اغلب به دلیل التهاب لوزه یا گلودرد استرپتوکوکی بیمار هستند. در صورت موارد زیر افراد باید درباره نیاز خود به انجام جراحی لوزه با پزشک م کنند:

  • حداقل 7 بار ابتلا به التهاب لوزه یا گلودرد استرپتوکوکی در سال اخیر

جراحی لوزه می تواند برای درمان دیگر مشکلات پزشکی نیز به کار رود. از جمله این مشکلات می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشکلات تنفسی مرتبط با تورم لوزه ها
  • خر و پف شدید و مکرر
  • وقفه تنفس در هنگام خواب (آپنه خواب)
  • خونریزی در لوزه ها
  • سرطان لوزه

التهاب لوزه

اقدامات لازم قبل از انجام عمل لوزه

دو هفته قبل از جراحی، مصرف دارو های ضد التهاب را متوقف کنید. این نوع دارو ها شامل آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن می شوند. دارو های این دسته می توانند خطر خونریزی حین و بعد از جراحی را افزایش دهند. بیماران باید مصرف هر گونه داروی پزشکی، گیاهان دارویی یا ویتامین ها را با پزشک خود در میان بگذارند.

از شب قبل از عمل ناشتا باشید. ناشتا بودن به معنای اجتناب از خوردن و آشامیدن است. خالی بودن معده احتمال دچار شدن به حالت تهوع ناشی از داروی بیهوشی یا بی حسی را کاهش می دهد.

برای دوره بهبودی خود در خانه برنامه ریزی کنند. بیمار باید با خانواده یا دوستان خود هماهنگ کنند تا پس از جراحی او را به خانه رسانده و برای چند روز اول از او مراقبت کنند. اغلب افراد هفته اول پس از جراحی را در خانه استراحت کرده و به مدرسه یا بر سر کار نمی روند.

 

عمل Pcnl چیست؟ مراقبت بعد از عمل Pcnl

چه تفاوتی میان علائم کیست سینه و سرطان سینه وجود دارد؟

عمل لوزه (تانسیلکتومی) چگونه انجام می شود؟

لوزه ,جراحی ,ها ,التهاب ,انجام ,های ,التهاب لوزه ,لوزه ها ,جراحی لوزه ,به جراحی ,انجام جراحی ,استرپتوکوکی بیمار هستند ,گلودرد استرپتوکوکی بیمار ,نیست جراحی معمولا ,نیاز داشته باشند

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خلاصه کتاب و جزوه هوباد صنعت شرکت تجارت پارسه نوین آینده چرت و پرت های یک برنامه نویس گانودرما بیمه گران جهاد ادامه دارد... نامبرساز | نرم افزار های شماره مجازی شناسایی بهترین سهم در نقاط کلیدی تکنیکال اللهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرض